:: Da World Society ::


 
HomePortalGallerySearchRegisterLog in

Share
 

 OPENING OF SMKS24 FORUMS

Go down 
AuthorMessage
mDinie
Moderator
Moderator
mDinie

Male
Number of posts : 126
Age : 30
Localisation : Shah Alam
Registration date : 2007-04-14

OPENING OF SMKS24 FORUMS Empty
PostSubject: OPENING OF SMKS24 FORUMS   OPENING OF SMKS24 FORUMS Icon_m13Wed Apr 18, 2007 3:34 am

haha...selamat datang ke forum smks 24. sape2 leh join, asalkan penah jadi student kat smks 24 walaupun sehari. aku terpakse post ni coz admin bz ngan study die, katenye die nak exam. good luck to him aite!

nways, pls read all the information that are announce here so that korang tahu ape update terbaru.

please ajak ramai2 forum ni supaye forum kite nih aktif. contact member2 yang penah skolah, yang dah pergi ke, sape2 je la, cikgu pun tak pe. hehe.

oh ya, lagi satu pasal spammer. aku nak gtahu, please open topic yang relevan so that tak kene delete ngan aku. kalau aku nampak topic mrepek, aku akan delete tanpa permision dari sape2 pun, termasuk admin, coz i have my own judgement. dan kalau nak reply post, jangan nak mrapu, reply kalau ade bende nak cakap, kalau tak de, senyap je ek.

more updates to come!

thanks!

_________________
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Back to top Go down
http://www.myspace.com/mdinie
Mr. Administrator
Admin
Admin
Mr. Administrator

Male
Number of posts : 385
Age : 33
Localisation : Shah Alam
Registration date : 2007-04-06

OPENING OF SMKS24 FORUMS Empty
PostSubject: Re: OPENING OF SMKS24 FORUMS   OPENING OF SMKS24 FORUMS Icon_m13Sun Apr 29, 2007 8:53 pm

king

_________________
Back to top Go down
https://smks24.forumotion.com
paan

paan

Male
Number of posts : 117
Age : 30
Localisation : Seremban
Registration date : 2007-04-24

OPENING OF SMKS24 FORUMS Empty
PostSubject: Here Comes the 'Paan'   OPENING OF SMKS24 FORUMS Icon_m13Sun Mar 09, 2008 2:34 am

Helllo everybody,

Paan sekarang telah kembali dengan hak sebagai seorang
"MR.MODERATOR"

paan akan cuba membantu rakan-rakan seperjuangan disini untuk memajukan smk24.team-talk.net.

terima kasih kerana melantik saya...

Cool thank you

_________________
Skate Is My Life
paan_skaterboi@yahoo.com
paan_skaterboi.bebo.com
Back to top Go down
http://www.mobile-frontier.com
Sponsored content




OPENING OF SMKS24 FORUMS Empty
PostSubject: Re: OPENING OF SMKS24 FORUMS   OPENING OF SMKS24 FORUMS Icon_m13

Back to top Go down
 
OPENING OF SMKS24 FORUMS
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
:: Da World Society :: :: Administrator :: Announcement-
Jump to: